Bůčková pomazánka

Ach bože! Vegetariáni mi prominou, ale tohle bylo fakt něco! Bůček obvykle nepeču, až do teď to nebyla vyhledávaná část z prasátka, ale od teď…no nevím nevím ( recept na upečený bůček bude příště, ani jsem ho po vyndání z trouby nestihla vyfotit a studený už se fotit nedá). Ovšem z toho studeného je zase právě tahle fantastická pomazánka. A radím vám, až ji budete dělat, nezvěte si návštěvu, moc by toho na vás  nezbylo a to mluvím z vlastní zkušenosti 😉
Množství záměrně neuvádím, nechám na vaší chuti kolik čeho dáte.

 

Ingredience:

  • pečený bůček
  • cibule
  • dijonská hořčice
  • sůl, pepř, mletý kmín

 

Postup:

Maso nakrájejte na menší kousky a tyčovým mixérem rozmixujte. Jde to poměrně ztuha, ale dá se to. Můžete ho také umlít v mlýnku na maso, ale myslím, že ta konzistence bude už jiná. Navíc, takhle vám tam zbyde občas kousek nějakého toho masového vlákna, i když ne moc, je to fajn. Pak předejte hořčici, dochuťte solí, pepřem a kmínem Nakonec vmíchejte cibuli pokrájenou na drobné kostičky. A podávejte třeba s domácím žitným kváskovým chlebem:)

 

P1560307-1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.