Fazolová pomazánka

 Dnes zase jedna rychlovka, opět nic náročného. Tedy pokud vám nevadí použít při přípravě téhle pomazánky fazole z plechovky. Jinak je tedy potřeba fazole předem namočit a uvařit, což nějaký ten čas navíc zabere. A já tohle moc dopředu neplánuju, vždycky je to takové momentální vzplanutí a to holt do druhého dne nepočká.

 

Ingredience:

  • 1 plechovka červených fazolí
  • 4 sušená rajčata
  • 100 g žervé
  • 1 jarní cibulka
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, pepř

 

Postup:

Fazole zceďte, propláchněte a rozmixujte, přidejte pokrájená sušená rajčata a česnek a dál mixujte. Pomazánka nemusí být úplně hladká. Pak už jen přijdete na drobno nakrájenou cibulku, žervé, osolte a opepřete a řádně promíchejte.
Na čerstvém kváskovém chlebu s doplněná zeleninou a bylinkami chutná nejlépe.

 

P_20171104_115652-1

 

P_20171104_115712-1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.